SAB Piscine
0766.260.070 0722.550.680 Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Nume

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact Cazi cu hidromasaj

Principiul de functionare este simplu: pompa aspira printr-un orificiu si refuleza printr-un numar de duze amplasate perimetral. La nivelul duzelor, pe principiul tubului Venturi, se creeaza o depresiune si aerul este aspirat din exterior, amestecandu-se cu apa. Rolul jeturilor este acela de a stimula terminatiile nervoase si de a crea vasodilatatie, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei, tonifierea musculara, senzatii de placere si relaxare.

Principiul de functionare este simplu, dar, asa cum vom vedea, tehnologia de realizare este decisiva. Practic, orientarea, lungimea si omogenitatea jetului impreuna cu raportul de aer-apa realizat dau calitatea hidromasajului si nu numarul de duze, presiunea sau vartejurile create, cum se intelege de multe ori gresit.

Pentru variantele mai economice exista modele de cazi doar cu jeturi laterale sau fata-spate, duze de presiune mare, dar volum mic de apa, neorientabile, materiale modeste, etc.

Cazi hidromasaj Sisteme hidromasaj Echipamente Prima pagina SAB