SAB Piscine
0766.260.070 0722.550.680 Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Nume

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Magazin Online Contact Generatoare de gheata

Generatoarele de gheata au rolul de a racori si revigora trupul. Se folosesc intre doua sedinte de terapie fierbinte (sauna, baie turceasca etc). Se instaleaza in incaperi mici, speciale pentru acest tip de terapie.

 Instalaţie poate produce câteva sute de kilograme de gheaţă zilnic. Poate fi montata mascat in plafon, iar gheaţa produsa cade intr-o tava colectoare, iluminata in culori vii.

Design-ul poate lua diverse forme de fantana iar colectorul de apa este prevazut cu dispozitiv de racire special, care ingheata apa din interiorul fantanei.

Folosirea unui generator de gheta in saune sau bai turcesti aduce un plus de relaxare si rafinament fiind  in acelasi timp o metoda eficienta de practicare a termoterapiei.

Vizitati magazinul online www.sab-piscine.r/magazin  pentru alte detalii.

Prima pagina SAB