SAB Piscine
0766.260.070 0722.550.680 Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Nume

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Grila perimetrala pentru piscine se amplaseaza la suprafata canalului perimetral si are rolul functional de a proteja conductele de preluare a apei de reziduuri grosiere, cum ar fi frunze, crengi etc.

Grila de canal perimetral este destinata pentru piscine "cu luciu de apa" si se poate furniza pentru urmatoarele latimi: 195 mm, 245 mm si 295 mm. Se poate furniza in culoare alba, bleu sau bej.

 Pentru montaj se recomanda utilizarea unui profil cornier din PP pentru o buna asezare a grilei pe suprafata de sprijin a rigolei.Realizata din ABS , grila de protectie se monteaza prin intermediul coltarelor speciale peste canalul perimetral al piscinelor cu deversare.

Grile canal perimetral Grila protectie Grila canal perimetral Cumpara Grila canal perimetral Cumpara Prima pagina SAB