SAB Piscine
0766.260.070 0722.550.680 Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Nume

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact Piscine  skimmer Piscine  skimmer tip liner Piscine skimmer tip mozaic

Cuva interioara a acestui tip de piscina este realizata din liner, iar sistemul de filtare este un sistem cu skimer flotant conectat la filtru cu nisip sau cu cartus. Linerul din PVC este un finisaj special pentru piscine. Este impermeabil, usor de instalat si intretinut.

In cazul piscinelor de tip skimmer placate cu mozaic se pune accentul in primul rand pe calitate, aspect si durabilitate.  Avantaje: gama mare de culori si modele,eleganta,durabilitate foarte ridicata (peste 150 cicluri inghet - dezghet),se preteaza pentru orice forma si dimensiune de bazin.

Mai sus este prezentata o schema de principiu pentru o instalatie de piscina, in varianta cu skimmer-e. Piscina cu skimmer-e (la care nivelul apei se situeaza la 10 - 20 cm de marginea superioara a bazinului) este pe departe cel mai intalnit tip de piscina.

Avantaje: timp de constructie mai redus fata de cealalta varianta, spatiu necesar mai mic, nu se necesita bazinul de compensare, nici canalul perimetral .

- costuri mai mici.

Prima pagina SAB