SAB Piscine executa la comanda orice fel de piscine exterioare si interioare saune,lucrari de intretinere piscine.Vizitati site-ul noastru unde puteti admira lucrarile pe care echipa de profesionisti SAB le-a efectuat.De asemenea puteti comanda online din magazinul virtual  produsele dorite.

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact Piscine SAB Vizitati Magazinul Online!
Promotie Speciala la 
produsele de intretinere 
piscine.  Stoc limitat !.....
Loading...

Formular de contact
Localizarea pe harta
a magazinului SAB

Pentru orice comentariu ,sugestie sau daca doriti sa faceti o comanda va rugam sa  completati formularul alaturat.De asemenea, ne puteti vizita direct la magazinul firmei a carui locatie o aveti afisata pe harta interactiva.

0766.260.070 0722.550.680 Magazinul
Online Piscine S.C. SABCONS TOTAL S.R.L.

Pompa, piscina si sistemul de filtrare

 Dupa umplerea piscinei cu apa, datorita expunerii la soare ne confruntam cu urmatoarea problema:

Contaminarea biologica . Solutii pentru remedierea acestei probleme:

1. Tratarea "chimica"

 Pastrati un nivel adecvat de agenti de igienizare (substante de tratare a apei: clor, antialge, floculant, anticalcar pentru apa; corector pH minus, substante de intretinere - multifunctii - triplex, brom, oxigen...) in apa.

2. Tratarea "fizica".

Aceste obiective sunt atinse printr-o filtrare eficienta si printr-o tratare chimica a apei din piscina. Principalele caracteristici de care trebuie tinut cont atunci cand trebuie sa alegem o pompa de filtrare sunt:

- daca sistemul de filtrare a fost proiectat si executat conform caracteristicilor piscinei dumneavoastra: volumul de apa, dimensiunile piscinei, destinatia piscinei: publica sau rezidentiala;

- in cazul in care trebuie inlocuita o pompa deja existenta trebuie sa ne punem intrebarea daca odata inlocuita pompa defecta este nevoie si de inlocuirea utilajului de filtrare (filtrului cu nisip); conexiunile pompei sa fie adecvate si sa corespunda la instalatia deja existenta;

- raportul calitate / pret, originea pompei si utilitatea pompei trebuie sa serveasca interesului si destinatiei sale.

Viziteaza subcategoriile din magazinul online pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant SABCONS TOTAL  pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre pompe piscine.

Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Pompe piscine cautand optiunea "Adauga in cos"

Pompe piscina Pompa Cumpara Filtru ASTRAL POOL Side D750 2.jpeg Detalii pompa Pompa Cumpara