SAB Piscine
0766.260.070 0722.550.680 Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Nume

Prima pagina Piscine si accesorii Tratarea apei Sisteme de acoperit piscine Cazi hidromasaj Saune Bai de aburi Dusuri emotionale Generatoare de gheata Sisteme de irigatii automate Produse intretinere Magazin Online Contact

Confectionat in intregime din ABS alb sifonul de pardoseala pentru piscina este folosit atat pentru indeplinirea functiilor de recirculare a apei din piscina cat si pentru filtrarea volumului de apa din bazin.

De asemenea sifonul de pardoseala este folosit pentru eliminarea completa a apei din piscina, piscine atunci cand acest lucru este dorit.

Piesa componenta a sistemului de filtrare si recirculare aferent oricarei piscine, sifonul de pardoseala poate fi utilizat la instalatii, tubulatura fie de 1 1/2" cat si la instalatii ale caror conexiune se face pe 2".

Piesa de legatura de care este nevoie pentru conectarea sifonului la instalatia viitoare a piscinei este niplul din pvc prezentat la categoria accesorii pentru sifon.

Acest element se conecteaza la sifon prin utilizarea unui adeziv special conceput pentru realizarea lipiturilor instalatiei, la rece.

 

Acest element se conecteaza la sifon prin utilizarea unui adeziv special conceput pentru realizarea lipiturilor instalatiei, la rece.

Sifon piscina sifon-de-fund.jpg Schema montaj sifon Sifon pardoseala rotund Cumpara Sifon pardoseala patrat Cumpara Prima pagina SAB